• Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis!
 • Gratis verzending vanaf €50,-!
 • Gratis retourneren*

522 reviews

  Geurstokjes Ocean View

  Geurstokjes Ocean View

  €24,95

  Productomschrijving

  Geurstokjes van Le Essenza Die Elda

  Creëer een luxe en romantische sfeer in huis met de nieuwe, luxueuze geurstokjes van Le Essenze di Elda. 

   

  Kamerparfum Ocean View

  Topnoten: Citroen, Maritieme noten
  Hartnoten: Rozemarijn, Salie
  Basisnoten: Vetiver, Sandelhout, Mos

  Aromatische en houtachtige geur

  Deze geur neemt je mee naar de frisse omgeving aan de betoverende Amalfikust in Italië. Deze kust is met zijn grillige rotspartijen een favoriete getaway voor de Italiaanse en internationale jetset. Reden te meer om deze exclusieve geur te vernoemen naar deze bijzondere kust.

   

  Unieke samenstelling van de oliën

  De samenstelling bevat - in tegenstelling tot de meeste merken - een grotere dosis parfum en minder alcohol. Daardoor gaan de geurstokjes veel langer mee. 

   

  Hoe lang doe ik met één Flacon?

  Wilt u een subtiele geur in je vertrek? Gebruik dan 4 van de 8 bijgesloten stokjes en draai deze dan hooguit eens per 10-14 dagen om. Zo wordt er minimaal 3 tot 4 maanden een heerlijke geur verspreid. 

   

  Hoe te gebruiken

  Verwijder de dop van de glazen fles. Dompel de stokjes in de geurstof en wacht enkele minuten totdat ze de geur hebben opgenomen en draai vervolgens ondersteboven. Herhaal dit van tijd tot tijd voor een intensere geur. Het is raadzaam om elke keer dat je deze handeling uitvoert, je handen grondig te wassen. Als de geurstof per ongeluk wordt gemorst, raden we aan het oppervlak zo snel mogelijk te drogen en onmiddellijk met veel water af te spoelen.

  Sommige kwetsbare en/of poreuze oppervlakken, zoals hout of marmer, kunnen blijvend gevlekt blijven.

  We raden aan om de geurstof op een stabiele ondergrond te plaatsen, bij voorkeur niet in direct contact met kwetsbare oppervlakken, waarbij blootstelling van het product aan de zon of in de buurt van warmtebronnen wordt vermeden.  

   

  Inhoud

  De inhoud van de flacon is 200 ml. Er worden 8 stokjes meegeleverd. 

   

  Waar moet je op letten?

  Let op:

  - Tijdens het omdraaien van de stokjes kan de olie druppen. Dit kan vlekken veroorzaken op bepaalde ondergronden

  - De geurstokjes absorberen de olie. Plaats je de stokjes tegen een wand, hout, leer of ander materiaal, dan kan de olie vlekken veroorzaken op dat materiaal- Was je handen met water en zeep na het draaien van de geurstokjes. Zo voorkom je dat de olie in aanraking komt met de ogen, mond etc. Als de olie in contact komt met de huid, ogen en/of mond, spoel dan rijkelijk met water. Neem bij klachten contact op met je huisarts

  - De olie is ontvlambaar- Als de stokjes vaker worden gedraaid zal de olie sneller opraken.

  Tip:

  - Bespaar op de geurende olie door minder stokjes in de flacon te plaatsen. Dat bijvoorbeeld in kleinere ruimtes. 

   

  Waarschuwing

  Gevaar gevarenaanduidingen: H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. EUH208: Bevat: LINALYL ACETATE, linalool, COUMARIN, (R)-p-men-tha-1,8-dieen, Orange Oil Terpenes. Kan een allergische reactie veroorzaken. Veiligheidsaanbevelingen: P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P210: Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. P305 + P351 + P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337 + P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P403 + P235: Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren. Bevat: LINALYL ACETATE, linalool, COUMARIN, (R)-p-mentha-1,8-dieen, Orange Oil Terpenes. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Schuur 81 5 / 5 - 22 Reviews @ Google
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »